Palkinto sisälsi seuraavat lajikkeet

CENTAUREA cyanus
Ruiskaunokki, 'Dwarf Pouce'

 - Tiiviisti kerrannaiset kukat. Värisekoitus. Matala, tanakka ja säänkestävä. Erinomainen kukkakimpuissa. Sopii myös laatikkoon ja reunuskasviksi.

 

HELIANTHUS annuus
Isoauringonkukka 'Paquito mixture'

 -
Sekoitus lämpimän kullankeltaisia, sitruunankeltaisia, punaisia ja kaksivärisiä kukkia. Tiiviin kasvutavan ja sivuversojen kukkapaljouden ansiosta taimet ovat hienon pyöreät. Erinomainen ruukkuun, laatikkoon ja reunuskasviksi.

 

LATHYRUS odoratus
Tuoksuherne, Royal sekoitus

 -
Kaunis, tuoksuva, köynnösseos. Kukkii runsaasti erivärisin kukkasin. Sopii ruukkuun ja kukkapenkkiin.

 

LACTUCA sativa L.
Lehtisalaatti 'Frisée D´amérique'

 - Isot, kähäräpoimuiset, punertavareunaiset lehdet. Hieno, mieto maku. Säilyy hyvin. Kaunis ja hyvänmakuinen mm. salaateissa. Koristeeksi.
 

 

PISUM sativum
Herne 'Jessy'

 -
Erittäin makeat ja paksuseinämäiset, lähes pyöreät palot. Herkullinen. Voidaan syödä suoraan maalta, salaateissa tai kiehautettuna. Aikainen ja matala.

 

CUCURBITA pepo
Kesäkurpitsa 'Pic n Pic'

 -
Uutuus 2017. Herkullisenkeltainen kesäkurpitsa. Sopii mainiosti pieneen pihaan tai isoon ruukkuun. Korjaa hedelmät 10–15 cm:n pituisina. Tekee hedelmiä koko kauden.

 

NETHUM graveolens
Tilli 'Tetra'

 - LUOMU. Perinteinen yrttimauste. Erityisen aromaattinen, kapealiuskainen lehdistö. Satoisa kasvi, jolla on pensasmainen, tanakka kasvutapa. Alkaa kukkia hyvin myöhään. Erinomainen pakastettavaksi, koristeeksi, graavaukseen jne.

 

PHASEOLUS vulgaris
Tarhapapu 'Yin Yang'

 - Herkulliset, musta-valkoiset pavut ovat miedon ja hyvän makuiset. Vihreät palot kasvavat 15–17 cm:n pituisiksi. Ne korjataan taitepapujen tapaan keskenkasvuisina tai keittopapujen tapaan täysin kypsinä.

 

Siemenet ovat Exotic Gardenin Exotic Gardenin siemenvalikoimasta.